Domov

>

Kaj vse delamo?

Laserski izrez

Kaj vse delamo: LASERSKI IZREZ

Laserski izrez

Laserski razrez in graviranje sta visoko specializirani in tehnično napredni postopki, ki omogočata izjemno natančno in natančno obdelavo različnih materialov. Ponujamo širok nabor laserskih storitev, ki jih izvajamo z uporabo visokotehnološke opreme, kar nam omogoča, da dosežemo izjemno natančnost in kakovost rezultatov.

Prva storitev, ki jo ponujamo, je razrez in graviranje PLEXI akrilnega stekla. S pomočjo laserske tehnologije lahko natančno oblikujemo akrilno plexi steklo, ki se pogosto uporablja v različnih industrijskih in umetniških aplikacijah. Z možnostjo graviranja pa lahko dodamo tudi personalizirane vzorce, slike ali besedila na akrilno steklo, kar omogoča še večjo estetsko in funkcionalno prilagodljivost.

Naslednja storitev, ki jo ponujamo, je priprava in izdelava načrta za INOX razrez, ter sam razrez. To pomeni, da lahko natančno razrežemo in oblikujemo nerjaveče jeklo (INOX) z laserskim žarkom. Ta postopek je izjemno uporaben pri izdelavi različnih izdelkov in komponent, ki zahtevajo visoko trdnost in estetski videz, na primer izdelava industrijskih komponent, okenskih okvirov ali celo dekorativnih elementov.

Ponujamo tudi razrez in graviranje lesa, kar je odlična možnost za ustvarjanje lesenih izdelkov in umetniških del. Lesenim materialom lahko s pomočjo laserskega razreza dodamo natančne detajle in oblike, kar omogoča izdelavo edinstvenih izdelkov, kot so lesen nakit, okraski ali celo umetniška dela.

Na koncu, vam ponujamo tudi graviranje in razrez na ostale materiale. To pomeni, da smo pripravljeni sodelovati z vami pri različnih projektih in uporabiti naše laserske sposobnosti za obdelavo različnih materialov, od plastike do papirja in še več. Možnosti so skoraj neomejene, saj lahko natančno prilagodimo naše storitve glede na vaše potrebe.

V skupni ponudbi laserskega razreza in graviranja vam zagotavljamo vrhunsko kakovost, natančnost ter estetske in funkcionalne možnosti. Ne glede na to, ali potrebujete natančno obdelavo kovine, akrilnega stekla, lesa ali drugih materialov, smo vaš partner za doseganje najboljših rezultatov. Naša visokotehnološka oprema in izkušeno osebje zagotavljata, da bodo vaši projekti uspešni in izpolnili vaša pričakovanja.

Inovacija, ki premika meje

3DLINK verjame v moč inovacij, ki jih prinaša 3D tiskanje. Sodelujemo z različnimi industrijami, od medicinske do avtomobilske, da bi prinesli nove možnosti in rešitve. Naša ekipa strokovnjakov stremi k temu, da vsak projekt spremeni v edinstveno izkušnjo, kjer se združita tehnološka dovršenost in ustvarjalnost.

Stopite v stik z nami

Ne glede na to, ali razvijate prototip, potrebujete prilagojen izdelek ali želite optimizirati svoje proizvodne procese, smo pri 3DLINK pripravljeni uresničiti vaše vizije. Stopite v stik z nami in skupaj bomo oblikovali prihodnost s pomočjo 3D tiskanja!