Domov

>

Kaj vse delamo?

Dental

Kaj vse delamo: DENTAL

3DLINK - Revolucionarni dosežki v dentalnem 3D tiskanju

Pri 3DLINK-u smo še korak naprej v svetu 3D tiskanja, saj zdaj ponosno razširjamo svojo paleto storitev na področje dentalnega programa. Z vlaganjem v najsodobnejše tehnologije in sodelovanjem s strokovnjaki na področju zobozdravstva, smo pripravljeni spreminjati način, kako razmišljamo o izdelavi zobnih elementov.

Kaj vse delamo: DENTAL

Dentalni program: Začasne in trajne rešitve

V našem razširjenem dentalnem programu izdelujemo tako začasne kot tudi trajne zobne dodatke za dentalni program. S pomočjo naprednega 3D tiskanja lahko natančno prilagodimo vsak detajl, kar omogoča izdelavo izdelkov, ki ne le izgledajo vrhunsko, ampak nudijo tudi izjemno funkcionalnost.

Certificirani materiali za varno uporabo v ustih

Pri 3DLINK-u smo predani zagotavljanju najvišjih standardov kakovosti in varnosti. Vsi naši materiali, ki se uporabljajo v dentalnem programu, so certificirani in odobreni za uporabo v ustih. Stranke lahko zaupajo, da naši izdelki izpolnjujejo najstrožje standarde zdravstvene industrije.

Kaj vse delamo: DENTAL

Individualna prilagoditev za popolno udobnost

Razumemo, da vsak pacient in vsak primer zahteva individualen pristop. S 3D tiskanjem imamo sposobnost izdelave popolnoma prilagojenih rešitev, ki zagotavljajo optimalno udobje in vrhunski rezultat.

Inovacija v storitvah za zobozdravnike, dental programu

Pri 3DLINK-u smo predani zagotavljanju najvišjih standardov kakovosti in varnosti. Z našim dentalnim programom želimo izboljšati izkušnjo zobozdravnikov in pacientov. 

Naši izdelki omogočajo zobozdravnikom večjo natančnost in hitrost pri izdelavi protetik ter pacientom zagotavljajo boljše rezultate in udobje. 

Produkti, ki se uporabljajo v dentalnem programu, so certificirani in odobreni za uporabo v ustih. 

Vaš zanesljiv partner za dentalne inovacije

3DLINK je zdaj vaš zanesljiv partner na področju dentalnega 3D tiskanja. Če želite izvedeti več o naših storitvah ali sodelovati pri razvoju inovativnih rešitev, nas kontaktirajte. Skupaj bomo ustvarjali nasmeh, ki traja!